Adviesbureau voor technische installaties

Wie is …? oude pagina

…. Wim Oosterveld

Ik ben in 1983 afgestudeerd aan de HTS te Zwolle, afdeling elektrotechniek met als afstudeerrichting energietechniek. Daarna heb ik bij diverse adviesbureaus gewerkt: begonnen als tekenaar, daarna als ontwerper, bestekschrijver en uiteindelijk als projectleider/ontwerpleider. In 2010 ben ik gestart met Elektro Advies Oosterveld. Een bureaupresentatie van Elektro Advies Oosterveld kunt u op verzoek toegestuurd krijgen.

Ervaring

In mijn loopbaan heb ik meegewerkt aan diverse projecten, zoals verpleeg- en verzorgingshuizen, ziekenhuizen, scholen, kantoren e.d. Dit betreft zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Omdat veel projecten een multidisciplinair karakter hebben, heb  ik niet alleen veel ervaring met elektrotechnische installaties, maar ook op hoofdlijnen met werktuigbouwkundige installaties.

Uittreksel Curriculum Vitae

  • 2010 –  heden  Zelfstandig elektrotechnisch adviseur
  • 1995 – 2010    Deerns raadgevende ingenieurs
  • 1989 – 1995    Dienst Gebouwen Werken en Terreinen (Min. van Defensie)

Een volledig CV kunt u op verzoek toegestuurd krijgen.

Docent

Omdat ik van mening ben dat kennis niet verloren mag gaan, geef ik als docent les op het Deltion College te Zwolle, voor de opleiding Middelbaar Installatie Techniek (MIT-E). Ik verzorg daar de module Aarding en bliksembeveiliging en de module Integratie  E- en W-installaties.

 

 wim oosterveld